søndag 1. november 2009

Knask eller knep

En skulle tro væreguden hadde sansen for å sette riktig stemning, for da vi sto opp lå tåka tett. Sammen med dagslyset skapte den faktisk en koselig stemning. Så etter frokost tok vi bena fatt og gikk oss en tur.


Årets halloweenfeiring fortonte seg i rolige former. De besøkende var forholdsvis få, kom iløpet av to timer, var utkledd og høflige alle som en! Syntes det var flott å se at så mange voksne tok del i dagen og fulgte barna rundt.

Personlig synes jeg det er supert med en slik dag! Høsten er lang og mørk og uten de store hendelsene med unntak av bursdager. Flott med en dag hvor både store og små kan få leke seg litt. Kle seg ut og ha det morsomt!

Her i huset har vi valgt å sette litt grenser for bruk av penger slik at lista ikke legges så høyt. Som pynt på trappa satte vi ut helt vanlige lys for å vise at barna var velkomne. Til utkledning fikk eldstemann velge seg en maske og vi brukte ellers klær vi hadde fra før. Siden valget falt på en spøkelsesmaske, så fikk Luciakjortelen fungere som spøkelsesdrakt. Og resultatet ble meget bra synes vi!

!Trick or treat, smell my feet, give me something god to eat!

Har bare et ønske og en oppfordring til neste år: Flott om alle deler ut snop som er pakket inn!

1 kommentar: