lørdag 21. november 2009

Ikea, på en lørdag....

.... kan være en utfordring. Spesielt når man er alene med to små! Men man må bare passe på å komme dit før klokken 12 slik at man:
1) Får en familie/barnevognparkering som gjør det greit å få inn og ut både barn og vogn (etter den tid er alle barnevognparkeringene kapret, hvorav halvparten av folk uten barnevogn...) Hvorfor så viktig med en slik parkeringsplass? Jo, det er en kjennsgjerning at endel bilister har det svært travelt med å komme seg inn og dermed ikke klarer å parkere den "store" bilen sin mellom to striper. For, hvor trivelig er det ikke, å forsøke å snike seg inn ei glippe på 20-25cm på bildøra, som ei kringle, for å få plass sikkerhetsseler til barna?? For ikke å snakke om hvor rene og pene klære blir etter man har ålt seg fram mellom bilene i disse høstdager....
2) Slipper å vente så alt for lenge på plass i lekeland! Man blir straks mer effektiv med bare et barn og ikke to! Spesielt når minstemann hverken kan snakke eller gå og dermed greit kan holdes styr på.
3) Slipper å gå i kø gjennom hele Ikea og dermed greier å få unna det man skal på 1 time (barnepassen på lekeland varer i bare 1 time)
4) Slipper å stå i evighetskø for å kjøpe pølse til eldstemann som man har lovet hvis det ikke ble mast om noe annet
5) Får plass i kafeen til en kopp kaffe!
6) Slipper å stå i kø til både stellerom og toalett.
7) Blir ferdig i fin tid og har hele resten av lørdag å se fram til!

Ps: Husk barnevogn med seler, leker som kan festes fast i vogna slik at du slipper bruke tid på å plukke opp, drikkeflaske, bæresele (ypperlig når junior blir lei av vogna og du trenger en plass til å legge varene!), mat (ikke sats på gratisbarnematen, det kan fort være tomt!), tenke gjennom på forhånd hva du skal ha og hvor du må gå for å finne det, og sist, men ikke minst, godt humør og visakortet! God tur =)


Og ja, det holdt jeg nesten på å glemme, skryt! I dag fikk jeg se hvor nøye de ansatte i barnepassen er med utlevering av barn! Selv om far sto der og hadde mor på telefonen, som kunne bekrefte hvilket nummer hun hadde fått stemplet på hånden, fikk ikke far ta med seg barna. Mor måtte komme gjennom hele Ikea for fysisk å vise frem stempelet. Kjempeflott!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar