lørdag 5. desember 2009

Mamman min

Mamma. Det er mange fordeler med å ha Mamma på besøk. At hun er trivelig selskap og at det alltid er godt å bruke tid med sin egen mamma, er en ting, men det er også mange andre fordeler med å ha Mamma på besøk. Hun baker. Baker vannkringle og julekaker. Store og små.... Med melis, ikke sukker på. Mmmmm





Nå skal det nevnes at Mamma bor over 50 mil lengre nordover, så når hun kommer på besøk så er det ikke for å ta en kopp kaffe. Mamma flytter inn for ca ei uke. Og som hun sier, hun må ha litt å gjøre, å kose seg med strikkingen blir for lite variasjon.

Tiden den flyr når Mamma er her. Vi snakker. Masse! Vi drikker kaffe. Vi drar på handletur. Vi koser oss med en likør om kvelden. Og, vi planlegger! Gubben synes jeg er flink til å planlegge, en gang i tiden en tiltrekkende motsetning. Etter at han traff Mamma for første gang sa ha: "Æ sjer kor du har det fra!".

Nå har Mamma snart vært her ei uke. Men før hun drar skal hun passe de to små så jeg og Gubben får en etterlengtet kjærestekveld i kveld. Så skal hun vise meg hvordan hun lager iskaka si så vi har desserten klar til julaften. Og så vil eldstemann at Mormor skal klippe han, for det er mye bedre enn hos frisøren. Og på mandag, før hun drar, skal vi diskutere og planlegge neste sommers begivenheter, over kaffe og hjemmebakst.

2 kommentarer:

  1. Så koseli dåkker har det!! Hæls Mette!
    Fin sia du har forresten!

    Klemma fra ho som gikk i klassa under deg på barneskola, vakke så mange av oss... ;))

    SvarSlett
  2. Hei du! Ikke så mange å vælg i da nei ;) Sku hils telbake =)

    SvarSlett